Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Scoot

Scoot, een van de Aziatische luchtvaartmaatschappijen die Europese bestemmingen bedienen, waarvan de belangrijkste Athene is.

Deze luchtvaartmaatschappij, gevestigd op de luchthaven Changi, heeft een vloot van 21 A320-200s, 9 Boeing 787-8s en 6.787-9s naast 2 A319-100s.

Advocaten adviseren u en verdedigen uw rechten op afstand:

Specialisten in morele letselcompensatie bieden ondersteuning aan luchtpassagiers die zich in moeilijk te beheren situaties op de luchthaven bevinden.

Van assistentie bij het administratieve beheer van dossiers tot de beoordeling van het veroorzaakte ongemak, juridische experts stellen al hun vaardigheden ten dienste van vliegtuigpassagiers die compensatie door hun exploitanten verdienen.

Al uw ongemakken met Scoot zijn te herstellen:

Het bedrag van de vergoeding dat uw operator u verschuldigd is, wordt gedetailleerd via deze schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Omdat vertragingen niet elke keer kunnen worden vermeden door exploitanten, waaronder Scoot, met name met de opmerkelijke toename van het aantal passagiers dat leidt tot verkeerscongestie op luchthavens, mogen luchtvaartmaatschappijen vertragingen van enkele minuten uitstellen. Wanneer de vertraging echter meer dan drie uur bedraagt, wordt deze beschouwd als te repareren schade.

Een reparatie krijgen toen zijn vlucht laat aankwam? Het hangt eerst van de luchtvaartmaatschappij af. Luchtvaartmaatschappijen die niet in de Europese Unie zijn gevestigd, kunnen de verplichting om schadevergoeding aan hun slachtoffers te betalen, vermijden, tenzij de betrokken vlucht volgens planning uit een EU-stad vertrekt.

Geannuleerde vlucht

Dankzij Europese voorschriften, die in 2004 van kracht zijn geworden, worden vluchtannuleringen niet langer gevreesd. Elke vlucht opgeschort of uitgesteld is compensabel. Deze wet is van toepassing op alle vluchten die worden uitgevoerd door luchtvaartmaatschappijen die behoren tot landen die lid zijn van de Europese Unie of alle verbindingen die worden bediend door luchtvaartmaatschappijen die zijn gevestigd op luchthavens in andere continenten die vertrekken Europese steden zoals Parijs, Rome, Brussel en Stockholm, ...

Overbooking

Wanneer een vlucht overboekt is, moet ten minste één passagier de cabine verlaten. En het is meestal de laatste die wordt gecontroleerd bij beveiligingscontrolepunten. Deze reiziger kan een vergoeding in contanten worden betaald. Het te vorderen bedrag mag niet minder zijn dan 250 euro of meer dan 600 euro.

De vergoeding die kan worden verkregen door het ondergaan van een overboeking veroorzaakt door Scoot heeft niets te maken met wat de Singaporese vervoerder het slachtoffer aanbiedt om hem te dwingen zijn stoel op te geven.

Vlucht gemist

Vliegreizen worden beschouwd als de veiligste vorm van vervoer. Luchtvaartpassagiers lopen echter nog steeds het risico van vertraging en annulering van de vlucht.

Soms moet u, om naar een bestemming te komen, reizen op een multi-route lijn, waardoor de passagier daarom laat op zijn bestemming aankomt. Hij is waarschijnlijk gestrand op zijn doorvoerluchthaven. Het niet op de geplande tijd opstijgen vanaf zijn eerste luchthaven kan leiden tot het mislukken van zijn aansluitende vlucht.

De passagier kan niettemin profiteren van een reparatie als de landing van zijn laatste vliegtuig pas ten minste drie uur na de geplande landingstijd heeft plaatsgevonden.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *