Claim schadevergoeding voor uw letsel bij SriLankan

Voorheen Air Ceylon genoemd, is deze luchtvaartmaatschappij de enige die de hoofdstad van het land Zuid-Azië verbindt met de rest van de wereld door niet minder dan zeventig bestemmingen in Europa en Azië te bedienen, ...

Gebruik een advocaat, uw sleutel om snel een vergoeding te krijgen:

Om te controleren of u in aanmerking komt voor compensatie, moet u bevestigen dat uw zaak voldoet aan de voorwaarden voor toegang tot compensatie. Slachtoffer zijn bij een luchtvaartmaatschappij is echter niet voldoende om uw rechten te doen gelden. We hebben eerder de hulp nodig van een advocaat die tussen de regels door kan lezen en die de transporteur kan aansporen om het ongemak dat hij volgens het Europese recht heeft veroorzaakt, te verhelpen.

Of de schade verband houdt met de late aankomst van een vliegtuig, annulering of overboeking van een vlucht, de procedure voor het ontwerpen van een online klachtendossier kan nu in drie minuten worden voltooid.

Een schaal om uw compensatie te bepalen:

Vergelijk de afstand van uw vlucht met die van de schaal om uw compensatie te berekenen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Door op de hoogte te worden gesteld van hun vertraging, moet de passagier de minuten en de verloren tijd op de luchthaven tellen. Dit kan hem helpen geld te verdienen.
Wat de compensatie betreft, moeten passagiers zich ervan bewust zijn dat het feit dat een vlucht vertraging heeft, niet noodzakelijkerwijs aanleiding geeft tot compensatie.

In het geval van SriLankan zijn alleen deze vluchten die worden bediend vanuit Europese luchthavens zoals Paris-CDG of Sandro - Pertini de Turin Caselle vergoedbaar.

Annuleren

Door een vlucht te annuleren, doet SriLankan al het mogelijke om snel een ander vliegtuig te organiseren. Deze luchtvaartmaatschappij wordt verondersteld haar passagiers zo snel mogelijk te vervoeren. Hun vluchten vanuit Parijs, Milaan of Brussel zijn te repareren.

Als u wordt getroffen door een annulering van de vlucht, moet u een vergoeding vragen. Europese regelgeving beschermt uw rechten en detailleert het compensatierooster dat uw vervoerder u verschuldigd is door verantwoordelijk te zijn voor het verstoren van uw reis aan boord.

Overbooking

Was uw vlucht met SriLankan overboekt? Je bent niet de eerste die bekend is met dit fenomeen. U kunt echter nog steeds profiteren van deze situatie. Uw operator is u een vergoeding verschuldigd. Het is aan jou om de sprong te wagen, de luchtvaartmaatschappij zal alles in het werk stellen om je te compenseren.

De bedrijven zien in dat het nutteloos is om lege plaatsen aan boord te laten wanneer ze deze kunnen exploiteren. In feite nemen ze hun toevlucht tot overboeking omdat ze weten dat sommige van hun passagiers afwezig zullen zijn op hun vluchten, maar omdat de berekeningen niet altijd eerlijk kunnen zijn, wordt instapweigering gegenereerd door overboeking.

Vlucht gemist

Na het missen van hun aansluitende vlucht, kan de passagier niets anders doen dan wachten tot een ander vliegtuig klaar is om op te stijgen naar zijn bestemming. Het is een operatie die eigenlijk enkele uren wachten vereist.

In een vergelijkbare situatie is de luchtvaartmaatschappij die de vertraging veroorzaakt waardoor de reiziger zijn incheck- en instapprocedure op zijn tweede vlucht niet kan voltooien, degene die voor hem op de luchthaven moet zorgen en hem dus moet compenseren.

Ter herinnering, deze vergoeding wordt vastgesteld volgens de route die wordt afgelegd door de vliegtuigen die de (volledige) route aanbieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code