Claim schadevergoeding voor uw letsel bij SunExpress

SunExpress is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa met een vloot van zeventig vliegtuigen, waaronder 64 Boeing 737-800's. Met meer dan 1500 vluchten per jaar van en naar haar hubs in Sabiha Gökçen, Antalya, Izmir-Menderes en Keulen-Bonn, vervoert de Turkse luchtvaartmaatschappij elk jaar niet minder dan tien miljoen passagiers.

Tijdens periodes waarin het verkeer van SunExpress op zijn hoogtepunt is, kunnen veel van zijn vluchten worden beïnvloed door vertragingen of zelfs annuleringen.

Bevoegde en ervaren advocaten staan volledig tot uw dienst

Iemand nodig die u naar de meest geschikte oplossingen voor de verdediging van uw rechten leidt? U kunt nu contact opnemen met advocaten via een eenvoudig contactformulier, maar niet alleen als leidraad, maar om uw zaak volledig af te handelen.

Het voordeel van deze service is dat er geen kosten worden betaald in het geval dat een gerechtelijke procedure niet leidt tot een vergoeding.

Slachtoffer van het ongemak? Herstel het door schadevergoeding te vorderen

Profiteer van de schade die verband houdt met de verstoring van uw vliegreis door te winnen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Is er door de technische serviceteam een fout gedetecteerd tijdens de gebruikelijke controle van het vliegtuig vóór het opstijgen? In dit geval kan het vliegtuig enkele uren op het asfalt blijven steken alvorens op te stijgen.

Een dergelijk probleem kan vertraging veroorzaken. Passagiers komen daarom drie of vier uur, en soms meer, op hun bestemming aan. Onaangenaamheid kan vervolgens worden veroorzaakt. Reizigers lopen het risico hun hotelreservering te verliezen, een vergadering of zelfs een zakelijke vergadering te missen, etc.

Door te reizen onder de lucht van de landen van de Europese Unie, hebben passagiers de mogelijkheid om de morele schade te herstellen die is geleden door de schuld van hun vervoerder. De vergoedingen waarop ze aanspraak kunnen maken, worden vastgesteld en berekend op basis van de afstanden van hun reis per vliegtuig.

Geannuleerde vlucht

Vakanties zijn waarschijnlijk de beste tijden van het jaar. Er kunnen echter veel dingen plotseling gebeuren, waardoor ze een nachtmerrie worden.

Miljoenen passagiers hebben pech gehad toen hun vluchten werden geannuleerd terwijl ze zich voorbereidden om aan boord van hun vliegtuig te gaan.

Door hun vlucht te annuleren, verontschuldigen de luchtvaartmaatschappijen, inclusief SunExpress, hun passagiers voor het veroorzaakte ongemak, maar zonder hen op de hoogte te stellen van hun rechten door voor hen de mogelijkheid te verbergen om te worden vergoed nadat zij deze schade hebben geleden.

Overbooking

Met behulp van historische passagiersgegevens kunnen luchtvaartmaatschappijen het aantal passagiers raden dat hun vlucht zal missen. Dit biedt hen de mogelijkheid om hun inkomen zoveel mogelijk te optimaliseren. Ze nemen daarom hun toevlucht tot overboeking.

Overboeking, dat al enkele decennia wordt toegepast, wordt door de wet beschouwd als een ongemak dat moet worden verholpen zodat de rechten van luchtgebruikers worden verdedigd en beschermd blijven.

Vlucht gemist

Uw reisschema bestaat uit twee delen? Bereid je voor op het ergste! Meerdere vluchten, met name die worden bediend door twee of meer verschillende luchtvaartmaatschappijen, kunnen je een vreselijke nachtmerrie bezorgen!

Het risico op het missen van een verbinding neemt toe wanneer het SunExpress-vliegtuig laat opstijgt, zelfs als het licht is.

Het is vervelend om vier uur of langer vast te zitten op de luchthaven voordat je wordt omgeleid naar een ander vliegtuig. Compensatie kan echter het effect van deze morele nood op het slachtoffer verminderen.

Vul het klachtenformulier in

1 thought on “SunExpress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *