Claim schadevergoeding voor uw letsel bij TAAG

TAAG Angola Airlines, de eerste luchtvaartmaatschappij in Angola, is gevestigd op de luchthaven Quatro de Fevereiro, de grootste in het Centraal-Afrikaanse land en verwerkt jaarlijks bijna twee miljoen passagiers.

TAAG vlucht vertraagd of uitgesteld? Controleer of er geen sprake is van overmacht, want anders kom je in aanmerking voor een vergoeding.

Zonder verplichtingen of dossierkosten kunnen advocaten uw dossier verdedigen:

Uw vordering sturen naar een advocaat die gespecialiseerd is in consumentenrecht van luchtvaartmaatschappijen? Dit lijkt het beste idee om zijn ongemak te herstellen.

Samen kunt u het! Verkrijgen van een vergoeding die niettemin de morele schade kan compenseren die de schuld van uw operator heeft geleden. Je missie is echter om je reisgegevens elektronisch door te geven, dan kun je gaan joggen en de juridische experts de rest laten regelen.

Op basis van welke vergoeding wordt beoordeeld?

De compensatie wordt berekend door de afstand van de vlucht te meten:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Een vluchtvertraging, volgens de wet flagrant? Passagiers kunnen verhaal aanvragen. Voorwaarde hiervoor is dat de luchtvaartmaatschappij die de vlucht verzorgt een Europese vlucht is of dat de vlucht wordt uitgevoerd vanuit een stad in een lidstaat van de EU.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen, mag er geen verband zijn tussen het veroorzaakte ongemak en de overmacht. Slecht weer of een staking door het personeel dat verantwoordelijk is voor de luchtverkeersleiding worden beschouwd als bijzondere en oncontroleerbare omstandigheden die de luchtvaartmaatschappij ontheffen van elke verplichting om compensatie te betalen ten voordele van de reizigers.

Geannuleerde vlucht

Wanneer een vlucht wordt geannuleerd, weten passagiers niet naar wie ze zich moeten wenden. Luchtvaartmaatschappijen inclusief TAAG, hoewel ze hen ondersteunen, maar ze weigeren in het algemeen om hen te informeren over de echte redenen die tot deze ramp hebben geleid.

Een vlucht uitgesteld naar een latere datum door de schuld van de Angolese luchtvaartmaatschappij? Hoewel de wet hen bestraft, weigeren luchtvaartmaatschappijen meestal om morele schade aan hun passagiers te betalen.

Overbooking

Voor lucratieve doeleinden oefenen luchtvaartmaatschappijen overboeking uit. Dit betekent dat u iets meer betaalt voor vliegtickets dan voor het aantal stoelen in het vliegtuig.

Om verschillende redenen voorspellen luchtvaartmaatschappijen, waaronder TAAG, dat 10% van de reizigers niet op tijd aankomt, waardoor ze aan boord gaan. Luchtvaartmaatschappijen willen deze afwezigheid benutten door hun stoelen te veel te verkopen.

Net als vertragingen en annuleringen biedt overboeking ook toegang tot reparatie.

Vlucht gemist

Wanneer u een vlucht met twee routes neemt en uw eerste vliegtuig laat op de transitluchthaven arriveert, zijn uw kansen om uw tweede vliegtuig te vangen bijna onbestaande.

Mogelijk kunt u aan boord van de volgende vlucht gaan, maar de vertraging bij uw aankomst op uw vliegtuig zal waarschijnlijk aanzienlijk zijn.

Gemiste verbindingen moeten ook worden gerepareerd met compensatie, evenals gevallen van annulering en overboeking.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *