Claim schadevergoeding voor uw letsel bij TACV

TACV of Transportes Aéreos de Cabo Verde, is de belangrijkste luchtvaartmaatschappij van de Kaapverdische eilanden. De belangrijkste hub bevindt zich op Amílcar Cabral. De Afrikaanse luchtvaartmaatschappij bedient een vloot van vijf vliegtuigen en een luchtvaartnetwerk van acht bestemmingen, waaronder Parijs, Boston, Rome en Salvador.

Juridische experts staan dagelijks voor u klaar:

Een situatie die nadelig is voor luchtpassages als gevolg van annulering of overboeking van hun vlucht, kan worden hersteld volgens een officiële wettelijke wet met de naam CE261 / 2004.

Een slachtoffer van moreel ongemak heeft de hulp nodig van specialisten in de verdediging van luchtgebruikers tegen de verschillende vooroordelen waarmee ze worden geconfronteerd, waaronder overboeking en vluchtvertragingen.

Advocaten zijn 24/7 online aanwezig en bieden u een praktische oplossing voor het vrijblijvend verdedigen van uw belangen. Deze juridische experts trekken hun kosten pas af na de invordering van het bedrag van de schadevergoeding.

Een schaal om zijn vergoeding vast te stellen:

Deze schaal kan het slachtoffer helpen de hoogte van zijn toelage te berekenen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Zoals bepaald in de wet van de Europese Unie, zijn vertragingen langer dan drie uur te compenseren, uiteraard als ze niet te wijten zijn aan externe oorzaken waarvan het extreme klimaat het verkeer naar de vertrek / aankomst luchthaven inclusief stroomuitval, ...

Behalve passagiers die op de hoogte zijn van de wijziging in hun vertrekschema's die niet in staat zijn om compensatie te eisen.
De wet stelt luchtvaartmaatschappijen ook vrij van het betalen van compensatie aan passagiers die vertraging hebben opgelopen door problemen die voortvloeien uit het optreden van buitengewone omstandigheden, waaronder gevaarlijke weersomstandigheden zoals orkanen, vulkaanuitbarstingen, stormen en tyfoons, enz.

Annuleren

Een TACV-vlucht geannuleerd? Dit kan te wijten zijn aan het slechte weer, de afwezigheid van luchtverkeersleiders als gevolg van een staking, aan een veilige turbulentie in het land van bestemming, ... In feite maken soortgelijke gevallen het voor de luchtvaartmaatschappij onmogelijk om te opereren. De start van Kaapverdië op de startbaan van zijn luchthaven is niet te compenseren, in tegenstelling tot de verbindingen die worden verstoord door het optreden van een mechanisch defect of de afwezigheid van de bemanning, ...

Neem een vlucht vanuit Oslo, Kopenhagen, Parijs, Basel of Genève, ... Staat een vlucht gepland vanaf een luchthaven in Europa geannuleerd? Het geeft recht op compensatie ongeacht de nationaliteit van de luchtvaartmaatschappij.

Overbooking

Na een verblijf in Fortaleza, Recife of Lissabon te hebben geboekt, verheugt de passagier zich op de dag van vertrek die aankomt om op zijn TACV-vliegtuig te stappen en naar zijn bestemming te vliegen waar hij hoopt een goede vakantie door te brengen solo of vergezeld door zijn kleine familie, ... Dit alles zal echter tevergeefs zijn door het ongemak op de luchthaven, inclusief overboeking.

Een overboekt vliegtuig is een vliegtuig dat gevuld is met passagiers waarvan het aantal groter is dan dat van zijn stoelen. Dit is een situatie die ongemak veroorzaakt voor verschillende passagiers die gedwongen worden om naar beneden te gaan en aan boord van een ander vliegtuig te gaan.

Het overzetten en doorsturen van de overboekte passagiers naar een ander apparaat vereist enkele uren wachten. Dit is een reden waarom deze schade wordt gedekt door een remedie.

Vlucht gemist

Vluchten met tussenstops hebben de voorkeur van passagiers, vooral voor diegenen die regelmatig met het vliegtuig reizen. De kosten voor het verbinden van links zijn verlaagd in vergelijking met vluchten met slechts één route.

Aangezien er voordelen zijn aan het nemen van een vlucht met correspondentie, zijn er zeker nadelen. Vluchten van twee of meer luchtvaartmaatschappijen kunnen de reis van de passagier verstoren.

Een gemiste wedstrijd is vaak het gevolg van een late aankomst van het vliegtuig dat het eerste deel van de vlucht bedient. Volgens de Europese tekst over consumentenrechten wordt deze schade gedekt door een vergoeding.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *