Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Tassili Airlines

Tassili Airlines, een luchtvaartmaatschappij die naar negenentwintig bestemmingen vliegt, waaronder vier steden in Frankrijk, waaronder Marseille, Parijs en Nantes.

Geannuleerde TA-vluchten of hun late aankomst geeft meestal recht op compensatie.

Advocaten kunnen uw zaak behandelen

Advocaten staan slachtoffers van vertragingen en overboeking die zich niet zelf kunnen verdedigen, toe om de vergoeding voor hun ongemak terug te vorderen, zonder de noodzaak om een gerechtelijke procedure in te leiden.

Verschillende gebeurtenissen kunnen op de luchthaven schade veroorzaken. Controleer direct online of ze toegang bieden tot de reparatie.

Hoeveel kunt u uw ongemak verhelpen?

Een vaste vergoeding kan niet willekeurig worden berekend. Het wordt bepaald volgens een officiële schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

De vluchten die worden uitgevoerd door Tassili Airlines en die vertragingen oplopen van EU-luchthavens voldoen a priori aan de criteria die zijn vastgelegd in de tekst die verband houdt met het verbruik in de Europese Unie en biedt compensatie voor vertraagde passagiers.

Of een financiële compensatie in aanmerking komt, hangt echter eerst af van de duur van de vertraging (+ 3 uur) en ten tweede van de aard van het incident dat de schade veroorzaakt. Na een orkaan of een storm kan het vliegtuig bijvoorbeeld landen op een andere luchthaven dan die van de passagiersbestemming. Deze afleiding van het vliegtuig kan een aanzienlijke vertraging bij aankomst veroorzaken.

Geannuleerde vlucht

Een Tassili Airlines-vlucht geannuleerd? De Algerijnse luchtvaartmaatschappij kan zich verontschuldigen voor het ongemak. Dit is echter niet hoe uw schade wordt hersteld.

Omgaan met een annulering van een vlucht? U moet eerst weten dat deze situatie u geld kan opleveren.

In hun ticketcontract vermelden luchtvaartmaatschappijen dat hun passagiers recht hebben op compensatie in het geval dat ze niet op het geplande tijdstip naar hun bestemming worden vervoerd. Hoewel deze rechten bestaan, worden ze meestal over het hoofd gezien door luchtvaartmaatschappijen die profiteren van de situatie van hun klanten die over het algemeen hun rechten en belangen niet kunnen verdedigen.

Overbooking

Voor het veroorzaakte ongemak en het ongemak dat elkaar kan opvolgen door een overboeking te ondergaan, verdient de passagier een vergoeding.

De vraag die moet worden gesteld, is welke compensatie kunnen we claimen door het slachtoffer te zijn van dergelijke morele vooroordelen? Overboekte passagiers worden namelijk niet in natura gecompenseerd voor het geleden ongemak, maar eerder op de afstand van de reis.

Vlucht gemist

Reist u op een vlucht met onbeschermde verbindingen? Het zou heel slecht kunnen eindigen. U moet op tijd op uw transitluchthaven aankomen, anders kan de passagier mogelijk niet in zijn tweede vliegtuig stappen.

De vertragingen als gevolg van gemiste verbindingen kunnen worden gerepareerd via een forfaitaire vergoeding, te berekenen op basis van het aantal af te leggen kilometers tussen de drie luchthavens.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *