Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Tchadia Airlines

Tchadia Airlines, de eerste luchtvaartmaatschappij in de staat Tsjaad, is in 2018 opgericht door de hoofdstad N'Djamena te verbinden met verschillende Afrikaanse en Europese bestemmingen.

Online advocaten, gewijd aan slachtoffers van morele vooroordelen:

Ben je het slachtoffer van morele ergernis veroorzaakt door Tchadia Airlines en zoek je hoe je jezelf kunt verdedigen? Het uitvoeren van de stappen om alleen schadevergoeding te vorderen, is niet het ideale idee voor de verdediging van uw rechten.

Om dit snel te verhelpen, vereist een dergelijke situatie de tussenkomst van advocaten en zelfs juristen.
De advocaten waarmee u online contact kunt opnemen, bieden u vrijblijvend bescherming. Hun aanvraagkosten worden niet meegeteld in geval van mislukking, wat des te meer reden is om onmiddellijk contact met hen op te nemen.

Ontvang voor elke vertraagde of geannuleerde vlucht van Tchadia Airlines een vergoeding:

Ontdek via deze schaal hoeveel ongemak u kan opleveren

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

De opeenhoping van ijs op de landingsbaan van de luchthaven kan voorkomen dat vliegtuigen opstijgen, waardoor vertragingen ontstaan. In dit geval is het bedrijf niet verantwoordelijk voor vertragingen op vluchten.

Luchtvaartmaatschappijen zijn hun passagiers een vergoeding verschuldigd wanneer het vliegtuig te laat aankomt vanwege een vliegtuigprobleem, ...

De stiptheid van vluchten kan ook worden beïnvloed door andere problemen. Er zijn mensen die kunnen worden bestuurd door de luchtvaartmaatschappijen, zoals er zijn die buiten hun controle vallen, inclusief het weer, de staking van de luchtverkeersleiders, ... deze geven geen recht op compensatie.

Geannuleerde vlucht

Het annuleren van vluchten, een fenomeen dat zich met name herhaalt tijdens het zomerseizoen wanneer het verkeer piekt, maar ook tijdens het winterseizoen wanneer de weersomstandigheden onvoldoende zijn.

Technische problemen kunnen achter de opschorting van vluchten liggen. Het ongemak dat een technisch probleem veroorzaakt, is te repareren en te compenseren.

Welke vergoeding kunt u claimen door een annulering te ondergaan? Het moet gerelateerd zijn aan de afstand van de vlucht. Hoe groter de afstand, hoe hoger de compensatie.

Overbooking

Heeft een luchtvaartmaatschappij het recht om een passagier van zijn vlucht te halen? Tegen of met zijn wil moet de passagier uit zijn vliegtuig worden gezet wegens overboeking worden gecompenseerd. Het indienen van een claim is echter essentieel voor de te herstellen schade en de schadevergoeding wordt kort aan hem betaald.

Schade als gevolg van een overboekte vlucht wordt hersteld en zelfs vergoed. Het moet echter bekend zijn in het geval dat het bedrijf niet-Europees is, zoals Tchadia Airlines, alleen zijn (overboekte) vluchten gepland op luchthavens in landen van de Europese Unie die recht geven op compensatie.

Vlucht gemist

Het risico op het missen van een aansluitende vlucht hangt voornamelijk samen met de duur van de cumulatieve vertraging op de eerste vlucht.

Een vergoeding ontvangen nadat u uw vlucht onderweg hebt gemist? Het hangt allereerst af van het aantal extra minuten dat is verzameld tijdens het opstijgen. Alleen vluchten die 180 minuten na de geplande landingstijd op de luchthaven van aankomst landen die aan de compensatiecriteria voldoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code