Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Thai Airways

Thai Airways, de Thaise nationale luchtvaartmaatschappij, is de eerste die opstijgt in het land in Zuidoost-Azië. Met een vloot van 89 vliegtuigen verbindt het zijn Suvarnabhumi-hubs vanuit Bangkok, Chiang Mai en Phuket met 63 bestemmingen in 32 landen.

Door een advocaat worden verdedigd? Een geweldig idee om snel een vergoeding te krijgen

Juridische experts die uitblinken in de verdediging van de rechten en belangen van vliegtuigpassagiers kunnen elk geval behandelen dat verband houdt met het ongemak veroorzaakt door annulering en vertragingen op vluchten van luchtvaartmaatschappijen van alle nationaliteiten.

Compensatie voor het herstel van zijn blessure? Hoe wordt het berekend?

Het bedrag van de vergoeding voor het herstel van moreel ongemak wordt vastgesteld op basis van de kilometerstand van de betreffende vlucht:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Het aantal vertragingen en annuleringen op vluchten groeit gestaag. Om verschillende redenen kunnen luchtverbindingen worden verstoord of geannuleerd vanwege weersomstandigheden die niet geschikt zijn om op te stijgen, onderhoudswerkzaamheden op de luchthaven, staking door luchtverkeersleiders, enz.

Passagiers die reizen vanuit een lidstaat van de Europese Unie zijn min of meer beschermd tegen deze schade. Reizigers die zijn vertraagd en geannuleerd door hun luchtvaartmaatschappijen worden vergoed, zelfs als hun ongemak werd veroorzaakt door een bedrijf met een niet-Europese nationaliteit, waaronder Thai Airways.

Annuleren

Het is eindelijk de vakantie! Een paar uur scheiden u van de aankomst naar een bestemming die elke toerist kan dromen, ... Met uw bagage die volledig is gecontroleerd en de instapkaart in de hand, wacht u gewoon tot de deur van het vliegtuig opengaat om aan boord te komen !

Terwijl ze met veel passie wachten op het opstijgen van hun vliegtuig op de startbaan van de luchthaven, kunnen de passagiers slecht nieuws ontvangen. Hun luchtvaartmaatschappij stuurt hen sms-berichten met de mededeling dat hun vlucht is geannuleerd.

Dergelijk afschuwelijk ongemak kan gevolgen hebben voor elke passagier, ongeacht de nationaliteit of zelfs die van zijn luchtvaartmaatschappij.

Vluchten geannuleerd vanaf een Europese luchthaven zoals Wenen-Schwechat, Stockholm-Arlanda of Brussel-Nationaal zijn vergoedbaar, behalve in het geval van een geval buiten de controle van luchtvaartmaatschappijen, zoals weersomstandigheden of veiligheidsproblemen die zijn ontstaan ​​door politieke instabiliteit in het land waar passagiers hun verblijf willen doorbrengen.

Overbooking

Thai Airways-vlucht is overboekt? De Thaise luchtvaartmaatschappij beveelt tussen de vijf en tien passagiers om hun zitplaatsen te verlaten om een balans te vinden tussen het aantal zitplaatsen en het aantal passagiers aan boord.

Na ze uit het vliegtuig te hebben verwijderd, biedt de luchtvaartmaatschappij haar passagiers repars + drankjes, assistentie of 's nachts aan. Reizigers die overboeking ervaren, verdienen echter veel meer dan voedsel of een overnachting. Ze verdienen een vergoeding op een hoogte van 250 euro voor elke vlucht van 1500 km en 600 euro voor elke reis van meer dan 3500 km.

Vlucht gemist

Vakantie verpest vanwege een gemiste verbinding? We maken geen misbruik van de gevolgen van een gemiste vlucht. Passagiers in een vergelijkbare situatie leven een nachtmerrie. Ze worden soms gedwongen om hun hotelreservering op hun bestemming op te geven, een zakelijke bijeenkomst te missen, ...

Nadat ze hun verbinding hebben gemist, zitten passagiers drie uur of langer vast op de luchthaven voordat ze worden doorgestuurd naar een ander vliegtuig om weer naar hun bestemming te vertrekken.

De schadevergoeding aan slachtoffers van dit letsel kan veranderen, afhankelijk van de afstand van vluchten.

Vul het klachtenformulier in

1 thought on “Thai Airways

  1. ik heb geboekt voor 11 personen , 7 personen hebben een refund gehad , 4 personen zouden dit niet meer krijgen wel een voucher , maar omdat covid-19 nog niet voorbij is willen deze 4 personen ook hun vergoeding , wij zullen later zelf wel beslissen of we nog gezond genoeg zijn om zo een reis te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *