Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Tri MG Intra Asia

Tri MG Intra Asia Airlines die over de hele wereld actief is. Met zijn vloot van elf vliegtuigen vliegt hij jaarlijks honderden vluchten vanuit zijn hubs in Jakarta en Balikpapan.

Vertrouw uw zaak toe aan een compensatiespecialist zonder een cent te betalen bij de start:

Slachtoffer van vertraging of ander ongemak veroorzaakt door Tri MG? Het is altijd belangrijk om te onthouden om contact op te nemen met een advocaat voor vergoeding van schade veroorzaakt door de annulering of late aankomst van een vliegtuig.

Advocaten en zelfs juristen hebben de capaciteit om de aard van het ongemak concreet en nauwkeurig te beoordelen, waardoor het slachtoffer een vergoeding in geld kan ontvangen, betaald door zijn operator.

Gebruik een schaal om uw ongemak te beoordelen

Bereken de route van uw vlucht en ontdek welke vergoeding wordt verstrekt voor de vergoeding van uw schade:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Tri MG Intra-vluchten die meer dan drie uur te laat zijn, kunnen worden vergoed. Volgens wat wordt gecommuniceerd in de regelgevingstekst over de rechten van luchtgebruikers, leiden alle vertraagde routes tot compensatie met uitzonderingen:

- Verstoring door externe factoren zoals extreem weer,
- Staking aangekondigd door de unie van luchtverkeersleiders,
- Veiligheidsprobleem op de luchthaven van vertrek of aankomst vanwege politieke instabiliteit.

Om te voorkomen dat in geval van overlast een vergoeding wordt betaald, doen luchtvaartmaatschappijen zich voor als slachtoffer van uitzonderlijke omstandigheden.

Geannuleerde vlucht

Overnachten op het vliegveld? In de wereld van het luchtvervoer is dit geen vreemde gebeurtenis. Duizenden passagiers hebben deze situatie meegemaakt bij luchtvaartmaatschappijen die in verschillende luchten van de wereld actief zijn.

Op de luchthaven leren dat hun Tri MG-vlucht niet gaat vliegen? Sommige reizigers verlaten de luchthaven om een terugbetaling voor hun vliegtickets te vragen, terwijl de rest op de luchthaven verblijft in de hoop dat hun operator een ander vliegtuig regelt en hen een nieuw vertrek aanbiedt.

Hoewel deze schade woede kan veroorzaken, kan het slachtoffer weer glimlachen als hij weet dat compensatie mogelijk is om het te repareren.

Overbooking

Passagiers die uit hun vliegtuig worden geworpen en anderen worden instappen geweigerd vanwege overboeking? Voor luchtvaartmaatschappijen betekent elke vlucht een uitdaging van enkele duizenden euro's.

Luchtvaartmaatschappijen waaronder Tri MG doen hun best om te gaan zonder lege stoelen. En terwijl ze wachten tot sommige passagiers niet vóór de afsluitingstijd bij de gate verschijnen, proberen ze hun stoelen winstgevend te maken door ze te verkopen.

Vlucht gemist

Om op hun bestemming te komen, moet de passagier soms twee vliegtuigtickets boeken. Het feit dat een route wordt bediend door twee luchtvaartmaatschappijen, kan de passagier namelijk zijn verbinding missen.

Volgens de Europese wetgeving wordt deze schade ook gedekt door een financiële vergoeding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code