Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Twin Jet

Twin Jet, de luchtvaartmaatschappij en lid van het Flying Blue-loyaliteitsprogramma, startte haar activiteiten in 2001 met een vlucht tussen Nîmes en Châteauroux. Tegenwoordig is het aanwezig op belangrijke routes in Frankrijk en in Europa, waaronder Parijs-Marseille en Parijs-Zürich.

Neem zo snel mogelijk contact op met juridische experts:

Slachtoffers van lichamelijk letsel hebben niet alleen recht op schadevergoeding, slachtoffers van morele nood hebben ook recht op schadevergoeding.

In de luchtvaartindustrie zijn slachtoffers van morele vooroordelen degenen die vertraagde of geannuleerde vluchten nemen. Passagiers die vastzitten op de luchthaven worden ook als schadelijk beschouwd en verdienen een vergoeding. Om ze te laten repareren, is de tussenkomst van juridische experts bijna essentieel.

Controleer uw geschiktheid online en vraag om compensatie

Gebruik onze tool om erachter te komen of uw vlucht voldoet aan de compensatiecriteria:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Je Twin Jet-vliegtuig is aan het asfalt genageld toen het vijftien of twintig minuten moest verlaten? Je vlucht begint al vertraagd te zijn. Dit kan inderdaad het gevolg zijn van een staking van bagagehandlers, de afwezigheid van luchtverkeersleiders, ...

In veel gevallen kan uw vlucht vertraagd zijn. Als vliegtuigconsumenten hebt u inderdaad een aantal rechten waarmee u elke abnormale situatie van vooroordelen kunt herstellen die u kunt ondervinden tijdens het reizen per vliegtuig.

Geannuleerde vlucht

Passagiers hebben het recht om hun vlucht te annuleren en worden terugbetaald vanaf het moment dat hun vlucht vijf uur vertraging heeft.

Passagiers die van hun vlucht zijn beroofd vanwege uitzonderlijke omstandigheden zoals het weer of de afwezigheid van personeel dat verantwoordelijk is voor de luchtverkeersleiding, kunnen geen compensatie ontvangen, in tegenstelling tot degenen die last hebben van ongemak dat rechtstreeks wordt veroorzaakt door hun transporteur, zoals annuleringen in verband met mechanische problemen van vliegtuigen, enz.

Overbooking

In een vrij complexe sector, waaronder het luchtvervoer, zijn de problemen die ertoe kunnen leiden dat uw verbinding wordt verstoord zeer talrijk. Overboeking is een van de vele zorgen waarmee vliegtuigpassagiers worden geconfronteerd.

Overboeking van vluchten leidt vaak tot slachtoffers. Ze zijn het slachtoffer van morele ergernis. Overboekte passagiers zijn verplicht hun reservering op te geven, niet omdat ze geen geldig vliegticket of instapkaart hebben, maar omdat hun vliegtuig vol is en er zijn geen lege stoelen om op te zitten.

Vlucht gemist

Hoewel niet overdreven, kan de vertraging op je Twin Jet-vlucht een directe impact hebben op de rest van je reis.

De regels zijn duidelijk, vertraagde passagiers moeten worden gecompenseerd zolang de vertraging meer dan drie uur duurt.

Een wedstrijd missen? Dit kan te wijten zijn aan een late landing van een vlucht. Hoewel de vertraging minder is, maar de passagier toch zijn vliegtuig kan missen. Deze zaak geeft aanleiding tot schadevergoeding omdat de reiziger enkele uren op de luchthaven is gestrand voordat hij weer op weg gaat naar zijn bestemming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code