Claim schadevergoeding voor uw letsel bij UIA

Ukraine International Airlines, een luchtvaartmaatschappij die actief is in veertig verschillende luchten, ook in Europa in Azië en in Afrika.

Snelle schadevergoeding? Krijg online hulp van advocaten

Slachtoffer van niet-geldelijke schade veroorzaakt door vertraging of overboeking door Ukraine International Airlines? Houd er rekening mee dat advocaten vrijblijvend de behandeling van uw zaak kunnen overnemen.

Om u de status van slachtoffer te geven, vragen de juridische experts u om uw boekingsreferentie te sturen. Het is een eenvoudige stap dat u het elektronisch kunt doen, in twee of drie minuten.

Is het bedrag van de vergoeding vast of variabel?

De vergoeding voor het herstel van de door de fout van de luchtvaartmaatschappijen geleden schade varieert over een interval van 250 en 600 euro

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Er zijn al twee uur verstreken en je vliegtuig vliegt nog steeds niet op? Luchtvaartmaatschappijen zoals Ukraine International Airlines gedragen zich niet altijd eerlijk tegenover hun klanten. Passagiers kunnen soms nog eens vier of vijf uur wachten op de luchthaven voordat ze hun vliegtuig op de startbaan zien opstijgen.

Om het hoofd te bieden aan de verschillende ongemakken die kunnen voortvloeien uit de late aankomst en landing van vliegtuigen, is een Europese wet die het daglicht ziet in 2004, gemaakt om te zijn bedoeld voor luchtgebruikers met verschillende vooroordelen, waaronder vertragingen door hen toegang te geven tot repareren wanneer de vertraging op hun vlucht aanzienlijk is (> 3 uur).

Geannuleerde vlucht

Passagiers blij dat hun vlucht is geannuleerd? Het is altijd geweldig om reizigers te zien die willen dat hun vliegtuigen geaard blijven wanneer het al tijd is om te vertrekken.

Geannuleerde vluchten vallen inderdaad onder de compensatie, opgelegd door de officiële wetgeving aan alle Europese luchtvaartmaatschappijen of aan luchtvaartmaatschappijen die vluchten verzorgen die vertrekken vanuit luchthavens in Europese steden.

Overbooking

Welk recht om te verdedigen in geval van overboeking? Na het overboeken van hun vluchten zitten sommige passagiers vast in de hallen van de luchthaven. Ze moeten wachten tot hun operator stoelen voor hen reserveert op een andere vlucht.

Een vervangende vlucht aanbieden aan overboekte passagiers? Het kan enkele uren duren en om deze reden worden de slachtoffers van deze praktijk vergoed.

Vanwege oververkochte vliegtickets moet u mogelijk de volgende vlucht nemen om naar uw bestemming te vliegen. Als u echter zo'n ongemak ervaart, kunt u er in ruil voor een aanzienlijk bedrag aan verdienen.

Vlucht gemist

Ukraine International Airlines vlucht vertraagd? Vliegtuigvertragingen hebben elk jaar invloed op duizenden reizigers, maar de schade die het gevolg is van vertragingen kan een grote invloed hebben op passagiersvervoer wanneer ze aansluitende vluchten missen, ook bekend als aansluitende vluchten.

Voordat u naar een ander apparaat wordt omgeleid, kan de wachttijd op de luchthaven meer dan acht uur bedragen. Passagiers kunnen niettemin aanspraak maken op schadevergoeding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code