Claim schadevergoeding voor uw letsel bij United Airlines

United Airlines, een van de oudste luchtvaartmaatschappijen, heeft negen verschillende bases van waaruit het naar 280 bestemmingen vliegt.

Vertraagde of overboekte UA-vluchten die voldoen aan de compensatiecriteria in de EU-wetgeving zijn die welke vertrekken vanuit een Europese stad.

Neem contact op met een online juridische expert om hem zijn zaak toe te vertrouwen

Veel passagiers zijn het slachtoffer van annuleringen, vertragingen en vele andere verliezen per jaar, terwijl velen terughoudend zijn om compensatie te zoeken uit angst om kostbare tijd en geld te verliezen. Dit alles moet echter opzij worden gezet, omdat we nu gratis en online kunnen worden bijgestaan door ervaren advocaten.

Vergoedingen vormen niet langer een obstakel voor de verdediging van uw rechten en belangen. Er wordt geen commissie in rekening gebracht als uw zaak niet wordt beslecht. Een aandeel van 30% van de totale inkomsten uit schadevergoeding wordt echter in mindering gebracht als uw dossier tot schadevergoeding leidt.

Hoeveel kan iemand ontvangen door het slachtoffer te zijn van een vluchtvertraging / annulering?

Minimaal 250 euro en maximaal 600 euro. De waarde van de compensatie hangt met name samen met de afstand die het vliegtuig heeft afgelegd:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Wanneer uw vlucht met United Airlines na twee uur niet van start gaat, biedt de luchtvaartmaatschappij u broodjes / snacks aan en biedt u twee gratis telefoontjes aan om uw dierbaren te bereiken en op de hoogte te houden van uw situatie.

De rechten die voor u beschikbaar zijn, kunnen inderdaad veranderen, afhankelijk van de duur van de vertraging die wordt weergegeven bij de landing. We hebben bijvoorbeeld toegang tot compensatie als, bij het landen, het tijdsverschil met de geschatte aankomsttijd drie uur is.

Wanneer de vertraging de drempel van vijf uur overschrijdt, hebben we recht op compensatie, maar ook op volledige terugbetaling van ons ticket.

Geannuleerde vlucht

Is een vlucht geannuleerd zonder passagiers vooraf op de hoogte te stellen? In dit geval is het belangrijk om de redenen achter deze situatie te kennen, want als de luchtvaartmaatschappij aansprakelijk wordt gesteld voor deze schade, kunnen haar passagiers een vergoeding ontvangen.

Door te reizen met een niet-Europese luchtvaartmaatschappij waaronder United Airlines, behalve de (geannuleerde) vluchten die zijn gepland vanuit een EU-land zoals Spanje en Frankrijk en die aanleiding geven tot compensatie.

Overbooking

Plannen, je ticket boeken en wachten op de dag van vertrek om naar je bestemming te vliegen waar hij zo lang geleden van droomde? Zijn reis kan snel veranderen in een nachtmerrie wanneer hij ontdekt dat zijn stoel is oververkocht.

Wet 261/2004 EG, gevalideerd en goedgekeurd door het Parlement van de Europese Unie, heeft tot doel de gemeenschappelijke normen voor compensatie en bijstand te regelen waartoe passagiers toegang hebben in het geval dat zij instapweigering hebben geweigerd reden voor overboeking.

Instapweigering met betrekking tot oververkochte vluchten kan worden hersteld.

Vlucht gemist

Hoe moeten we reageren door onze correspondentie te missen? Schreeuwen, gefrustreerd raken ... het verandert niets aan de waarheid dat de vlucht is opgestegen en dat we nog een paar uur moeten wachten om naar een ander vliegtuig te gaan.

Als er geen omstandigheden aan de oorsprong van het geleden ongemak waren, heeft het Amerikaanse bedrijf United Airlines geen andere keuze dan u te vergoeden. Ze kan echter nog steeds aan de verantwoordelijkheid ontsnappen als het slachtoffer geen juridische stappen onderneemt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code