Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Ural Airlines

Ural Airlines, een luchtvaartmaatschappij op de Russische luchthaven Koltsovo, heeft een vloot van 40 vliegtuigen op honderden binnenlandse, regionale en internationale routes.

Vertraging veroorzaakt door Ural Airlines? Bewaar uw rechten door contact op te nemen met een advocaat

Bedrijven die worden geleid door ervaren advocaten en juridische experts met voldoende vaardigheden en ervaring op het gebied van de behandeling van betwiste zaken (met name luchtschade), bieden u gratis en op afstand vergaderingen (in lijn). Vanaf nu hoeft u geen advocaat meer te ontmoeten om uw geschil aan hem uit te leggen.

Deze advocaten willen alleen uw reserveringsnummer of de referentie van uw vlucht weten, zodat ze volgens de wet kunnen gaan kijken, als uw schade vergoedbaar is.

Afhankelijk van welke factor een vergoeding wordt berekend:

De forfaitaire vergoeding wordt alleen bepaald op basis van de afstand per kilometer van de reis:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Overmatige vliegtuigvertragingen? Dit fenomeen groeit voortdurend, met name met de groei van het passagiersverkeer op de verschillende luchthavens over de hele wereld.

Om een dergelijk ongemak te verhelpen, verplicht de wet vervoerders om hun slachtoffers financieel te vergoeden. Soms is echter een juridisch proces nodig om zijn rechten te verdedigen en zijn ongemak te verhelpen.

Geen enkele luchtvaartmaatschappij kan u weigeren en uw verzoek om compensatie afwijzen als uw vlucht voldoet aan de normale voorwaarden.

Geannuleerde vlucht

In Europa blijft het aantal geannuleerde en uitgestelde vluchten toenemen. Niet minder dan drie miljoen passagiers worden getroffen door deze schade, die gelukkig wordt gedekt door een vergoeding.

Het ergste is dat passagiers pas dertig minuten of zelfs een uur voor hun geplande vertrektijd over de annulering of wijziging van hun reisschema te horen krijgen. Dit geeft hen geen kans om hun plan voor hun reis te wijzigen (hotelreservering, medische afspraak of reeds geplande werkvergadering, ...)

Om zichzelf vrij te stellen van compenserende passagiers na het annuleren van hun vlucht zonder hen vooraf te informeren, moet Ural Airlines hen ten minste twee weken van tevoren op de hoogte brengen van de wijziging in haar vluchtprogramma.

Overbooking

Voor luchtvaartmaatschappijen is overboeking of overboeking de beste manier om maximale inkomsten te genereren voor elke vlucht. Luchtvaartmaatschappijen voorspellen nog steeds dat 5% van de passagiers hun vliegtuig niet zal kunnen halen. Voor hen is dit reden genoeg om hun stoelen te veel te verkopen.

De berekeningen door luchtvaartmaatschappijen zijn mogelijk niet altijd correct. De kans dat alle passagiers met vliegtickets voor instappen verschijnen, is groot, daarom zijn sommige passagiers onvermijdelijk overboekt.

Hoewel het verfoeilijk is, geeft deze praktijk min of meer recht op financiële compensatie.

Vlucht gemist

Bij de meerderheid van de vliegtuigpassagiers zijn de belangrijkste factor die van invloed kan zijn op de zoektocht naar een vliegticket.

Passagiers aarzelen niet om een non-stop vlucht naar hun bestemming te boeken. De kosten van een aansluitende vlucht zijn altijd goedkoper in vergelijking met de prijs van een vliegticket dat wordt aangeboden voor een rechtstreekse vlucht.

Inderdaad, het nemen van een aansluitende vlucht was nooit een slecht idee, maar als u op een verbinding met een tussenstop reist, loopt u het risico uw aansluitende vlucht te missen door te laat aan te komen op uw transitluchthaven.

Hoewel deze situatie verfoeilijk is, kan deze min of meer worden verholpen door schadevergoeding te eisen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code