Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Vietnam Airlines

Vietnam Airlines, de Vietnamese luchtvaartmaatschappij spreidt zijn vleugels ook naar 22 bestemmingen in verschillende landen in Azië en Europa.

Of uw instap ongeorganiseerd is na een onvoorziene annulering van uw vlucht of vanwege een vertraging in het opstijgen van uw vliegtuig, alle schade die is opgelopen door de schuld van het Aziatische bedrijf kan worden hersteld.

Neem online contact op met een advocaat ... het kost u slechts een minuutje

Uw boekingsreferentie en vluchtnummer online communiceren? Voor de passagier is dit voldoende om hun dossier in drie of vier klikken te verzenden naar experts in de wet van vliegtuigpassagiers, slachtoffers van morele vooroordelen, waaronder ernstige vertragingen en overboekingen, enz.

Ontdek hoeveel het bedrijf moet betalen voor de reparatie van uw ongemak

Bereken uw vergoeding gratis en in twee minuten met behulp van de onderstaande schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

De luchtvaartmaatschappij wordt vaak gedwongen om haar reisschema te wijzigen, hetzij vanwege een technische of mechanische storing of om andere redenen en omstandigheden die op geen enkele manier kunnen worden gecontroleerd.

Extreme weersomstandigheden die een vertraging bij aankomst veroorzaken, geven geen recht op compensatie in tegenstelling tot mechanische storingen die door de vervoerder vóór de vertrektijd moeten worden hersteld, bij gebreke waarvan deze laatste als verantwoordelijk wordt beschouwd over het ongemak om passagiers toegang te geven tot compensatie.

Geannuleerde vlucht

Vlucht geannuleerd een dag of zelfs een paar uur voor vertrek? Wat kan de passagier in een dergelijke situatie doen? Het advies van specialisten en experts op het gebied van luchtconsumentenrechten is niet "Vecht" tegen het personeel van het bedrijf, maar eerder om de nodige stappen te nemen voor het verkrijgen van een financiële vergoeding die hun ongemak moet herstellen .

Opgemerkt moet worden dat alle schade die kan voortvloeien uit vluchten die zijn geannuleerd door Vietnam Airlines (vertrekkend van luchthavens in Europa) kan worden hersteld, tenzij deze zijn ontstaan als gevolg van een uitzonderlijke gebeurtenis (overmacht).

Overbooking

Hoewel overboeking een praktijk is die het reizen van duizenden passagiers per jaar kan ruïneren, maar luchtvaartmaatschappijen blijven het gebruiken. Met deze verkooptechniek kunnen ze meer geld verdienen.

Hoewel het zeker is dat je door deze schade te laat op je bestemming aankomt, kun je met overboeking ook niet minder dan 250 euro in je zak steken!

Vlucht gemist

Bij het missen van een transitvlucht moeten passagiers soms vijf tot zes uur wachten om hun vervangende vlucht te zien vertrekken. De cumulatieve vertraging kan daarom een hele dag vakantie of werk bederven.

Om hun rechten als luchtverbruikers te beschermen, is in 2004 een wet van kracht geworden die passagiers in staat stelt schadevergoeding te ontvangen wanneer zij vertraging ondervinden door een mislukte transitvlucht.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *