Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Volotea

Volotea is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa wat betreft het aantal passagiers dat jaarlijks wordt vervoerd.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Barcelona en de Spaanse luchtvaartmaatschappij wordt verwacht dat het zijn passagiers schadevergoeding betaalt als het hen schade berokkent, waaronder buitensporige annuleringen en vertragingen.

Juridische experts tot uw dienst!

Schade veroorzaakt door luchtvaartmaatschappijen en die kan worden veroorzaakt door gemiste verbindingen, vertraagde vertrekken en geannuleerde vluchten zijn vergoedbaar. Wacht echter niet tot uw operator het initiatief neemt om u te compenseren.

Aan de andere kant, hoewel u gecompenseerd wilt worden, kunt u het compensatieproces gewoon niet voltooien omdat u geen meester bent van de wet.

In ruil daarvoor zijn er specialisten die u kunnen helpen. Dit zijn advocaten die een procedure kunnen starten tegen de operator waarmee u hebt gereisd. Ze hebben de belangrijkste sleutels om in uw claimdossier te slagen, u moet ze daarom bellen om uw vergoeding te verkrijgen.

Hoe wordt financiële compensatie beoordeeld?

Volgens de onderstaande schaal kunnen we het bedrag berekenen dat zijn ongemak herstelt:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Is uw vlucht laat aangekomen? Miljoenen passagiers worden inderdaad onderworpen aan dit repetitieve gebaar dat echter wordt gerepareerd door een solide regelgeving, maar wordt verwaarloosd door de luchtvaartmaatschappijen die weten hoe ze dit soort situaties het hoofd moeten bieden.

Zorgen voor de stiptheid van zijn vluchten is een verplichting voor luchtvaartmaatschappijen en geen keuze. Hoewel dit door de EU-wetgeving is bestraft, weten luchtvaartmaatschappijen dat ze hun klanten moeten vleien door eerst voor hen te zorgen en hen vervolgens te overtuigen dat de vertraging op hun vlucht niet hun schuld was door een beroep te doen op de aanwezigheid van overmacht.

Geannuleerde vlucht

Vanwege een sneeuwstorm die ijs veroorzaakt op de start- en landingsbaan van de luchthaven, kan uw vlucht worden geannuleerd.
In dergelijke gevallen lijkt de terugkeer naar normaal tijd te kosten. Volotea kan u voorzien van de nodige assistentie (eten + accommodatie) terwijl het verkeer op uw luchthaven hervat.

In een vergelijkbare situatie is uw koerier inderdaad ontheven van zijn verantwoordelijkheid om u te vergoeden. Om de door hen veroorzaakte schade te rechtvaardigen, kunnen de luchtvaartmaatschappijen echter valse excuses maken om de slachtoffers geen schadevergoeding te betalen.

Overbooking

Hoewel ze weten dat hun passagiers zullen worden geërgerd, blijven luchtvaartmaatschappijen hun vluchten overboeken.

Luchtvaartmaatschappijen, zoals Volotea, beweren dat overboeking van vluchten een effectief middel is om hun middelen te optimaliseren. Ze wachten nog steeds dat alle reizigers er niet zullen zijn, dus bieden ze extra tickets te koop aan voor niet-bestaande zitplaatsen.

Wat is er onaangenamer om zulke schade te lijden? Gelukkig kunt u ingrijpen om het te repareren.

Vlucht gemist

Reist u op een vlucht met twee verbindingen? Op tijd en soepel op uw laatste bestemming komen, hangt vooral af van uw eerste vlucht. Uw eerste vliegtuig moet onmiddellijk landen, zodat u op tijd kunt aankomen voor uw tweede instappen.

De wettekst die de rechten van luchtgebruikers in de Europese Unie bepaalt door u een vergoeding te geven in het geval dat uw correspondentie wordt gemist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code