Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Wamos Air

Wamos Air, een Spaanse luchtvaartmaatschappij die lijn- en chartervluchten uitvoert vanaf de internationale luchthaven Adolfo Suárez, Madrid-Barajas, die de enige hub herbergt.

De Spaanse particuliere luchtvaartmaatschappij bedient momenteel slechts vier bestemmingen, namelijk: Punta Cana, Varadero, Madrid en Cancun.

Versnel uw compensatieprocedures door contact op te nemen met een advocaat:

Advocaten kunnen u begeleiden of zelfs vervangen vanaf het begin tot het einde van de procedure voor het claimen van uw vergoeding.

Vertrouwen in deze ervaren juridische experts is profiteren van een snelle en efficiënte service, en het belangrijkste is om te garanderen dat u geen enkele cent verliest als de service niet het gewenste resultaat bereikt.

Ontdek hoeveel Wamos Air u verschuldigd is:

Ontdek hoeveel kilometers uw vliegtuig heeft afgelegd en raadpleeg vervolgens de vergoeding die bij u past:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Ondanks de grote inspanningen van luchtvaartmaatschappijen, waaronder Wamos Air, om de punctualiteit van hun vluchten te verbeteren, kunnen ze nog steeds geen einde maken aan verstoringen die verband houden met verschillende omstandigheden die leiden tot buitensporige vertragingen en vervolgens tot teveel ongemak voor luchtreizigers leiden. .

Klimatologische omstandigheden, tekort aan piloten of luchtverkeersleiders, enz. Check online voor gevallen waarin passagiers toegang hebben tot compensatie na een vertraging van niet minder dan drie uur, weergegeven op hun vlucht.

Geannuleerde vlucht

In tijden van lijden op de luchthaven als gevolg van de annulering van hun Wamos Air-vlucht, kan de passagier pas na 24 of 48 uur na het geplande tijdstip van vertrek aan boord van zijn vliegtuig gaan.

Vanwege een tekort aan cabinepersoneel, piloten, een vlam die de reactor verlaat bij het opstijgen waardoor de piloot gedwongen wordt de motor te stoppen, enz. Verschillende redenen kunnen de reden zijn voor de onderbreking van uw vlucht. Dit zijn situaties die inderdaad duizenden reizigers elk jaar schaden. Ze doen je echter zeker enkele uren verliezen, maar in ruil daarvoor breng je je volle zakken terug naar je huis.

Overbooking

U bent eindelijk op het vliegveld, uw veiligheidscontrole is goed verlopen en u wacht tot het vliegtuig zijn deur opent zodat u comfortabel kunt instappen ... Dan vertelde de Wamos Air-agent u enkele minuten later dat 'er zijn niet genoeg plaatsen voor jou. Je vlucht is overboekt!

Maak je geen zorgen, zoals annulering en vertraging van vluchten, deze zaak wordt ook omkaderd door Europese wetgeving, dus gedekt door economische compensatie.

Vlucht gemist

De instaptijd na de tussenstop kan kort zijn, wat betekent dat de passagier niet te laat op de luchthaven mag aankomen om zijn verbinding niet te missen.

In het geval dat zijn Wamos Air-vliegtuig zonder hem is opgestegen, kan de passagier zijn bestemming nog steeds bereiken, behalve dat hij enkele uren op de luchthaven moet doorbrengen.

Het is noodzakelijk om de factoren of zelfs de gebeurtenissen te controleren die de hoofdoorzaak van deze schade waren. Het hebben van compensatie hangt in wezen af van de aard van de gebeurtenis die de vertraging veroorzaakt, hetgeen op zijn beurt ongemak voor de passagier veroorzaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code