Claim schadevergoeding voor uw letsel bij WestJet

WestJet, een Canadese luchtvaartmaatschappij die gespecialiseerd is in goedkope vluchten. Met zijn vloot van 170 vliegtuigen, voornamelijk geleverd door Boeing, bedient het Amerikaanse bedrijf een luchtnetwerk bestaande uit 103 bestemmingen.

Alleen lijnvluchten die vertrekken vanaf Europese luchthavens en bij aankomst vertraging oplopen, die moeten worden gerepareerd volgens de bepalingen van wet 261/2004, gerelateerd aan het verbruik in de EU.

Op afstand contact opnemen met een advocaat? Het werd mogelijk!

Slachtoffer van schade veroorzaakt door WestJet? Juridische experts kunnen u vrijblijvend en zonder administratieve kosten (in geval van falen) helpen en ondersteunen.

Juridische experts bieden een verscheidenheid aan expertise, die zich uitstrekt tot alle soorten schade die de passagier tijdens zijn reis met een luchtvaartmaatschappij kan treffen.

Vertraagd of overboekt? Neem snel contact op met een advocaat door binnen twee minuten een contactformulier in te vullen.

Is uw schade te herstellen? Ontdek hoeveel het voor u kan genereren:

Ontdek hoeveel euro je kunt verdienen door je reis te vergelijken met de afstanden die worden bepaald door de schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Een vertraging als gevolg van een gebrek aan onderhoud van het vliegtuig, de afwezigheid van de bemanningsleden aan boord? Dit kan geen overmacht zijn, daarom wordt een vergoeding verstrekt om de geleden morele schade te dekken.

Vecht je voor je rechten nadat je bent vertraagd door je operator? Dit is absoluut wat men moet doen om een schadevergoeding te krijgen, omdat bedrijven vaak proberen hun slachtoffers te compenseren, hoewel zij de bron van hun ergernis zijn.

Geannuleerde vlucht

Is uw vlucht vanaf een Europese luchthaven geannuleerd? De luchtvaartmaatschappij WestJet stelt zich voor dat je dingen claimt zoals maaltijden en snacks, assistentie en gratis communicatie, ... Maar dat je ook toegang hebt tot een nog belangrijker recht (schadevergoeding) als er schade optreedt voordat je vertrek. In feite doet uw luchtvaartmaatschappij alles om van de waarheid af te wijken en u van uw rechten te beroven.

Controleer of dit geen geval van overmacht is, omdat elke andere situatie kan leiden tot reparatie van uw ongemak.

Overbooking

Een overboekte vlucht? Dit betekent dat sommige passagiers in het bezit zijn van hun reisticket en instapkaart, maar ze kunnen geen plek vinden om in het vliegtuig te zitten!

Overboeking is een techniek die extra inkomsten voor luchtvaartmaatschappijen kan opleveren, maar die op zijn beurt weerhoudt dat sommige passagiers reizen zoals ze hadden gedacht.

Overboeking van vluchten is niet te wijten aan het onvermogen van de luchtvaartmaatschappijen om de toestroom van reizigers aan te pakken, of met andere woorden, het wordt opzettelijk toegepast, en daarom geeft het aanleiding tot verhaal.

Vlucht gemist

Het is niet eenvoudig om na een lange reis te ontdekken dat zijn verbindingsvliegtuig niet beschikbaar is op het asfalt omdat het al is opgestegen!

Gemiste verbindingen zijn vergoedbaar zoals aangegeven in de tekst over passagiersrechten (CE261 / 2004).

In het geval van WestJet valt deze onderneming alleen onder de Europese wetgeving en jurisprudentie als de vertrekvlucht een buitensporige vertraging heeft opgelopen vanaf een luchthaven van een land van de Europese Unie.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *