Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Widerøe

Widerøe, de Noorse luchtvaartmaatschappij die gespecialiseerd is in regionale vluchten. Vertrekkend van zijn Bodø-hub, vliegt het naar zesenveertig bestemmingen, waaronder Oslo, Namsos en Kopenhagen.

Zonder afspraak kunnen bevoegde advocaten uw dossier verzorgen:

Na enig ongemak bij een luchtvaartmaatschappij, kunt u contact opnemen met juridische experts om te profiteren van ondersteuning in alle fasen van het ontwerp van uw zaak.

Door uw zaak aan een advocaat toe te vertrouwen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de duur van de procedure of over het naar de rechter stappen omdat hij voor alles zorgt.

U kunt geld verdienen met uw schade:

250 euro is het minimum dat kan worden verkregen door schadevergoeding te eisen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Schandaal in Widerøe, meer dan vijf uur te laat. De Noorse luchtvaartmaatschappij Wideroe biedt twee verschillende keuzes:

- Restitutie van het bedrag van uw reservering door ervoor te zorgen dat u deze naar uw huis vervoert.
- Bied u een vervangende vlucht aan, wetende dat de vertraging mogelijk nog langer kan zijn.

Luchtvaartmaatschappijen informeren u nooit volledig over uw rechten. Uw recht op schadevergoeding is echter wettelijk beschermd. Wetgevende tekst 261/2004 definieert de gevallen waarin u in aanmerking komt voor economische compensatie.

Geannuleerde vlucht

Op de dag van vertrek besloot Wideroe verschillende routes te annuleren, inclusief je vlucht vanwege slecht weer.

Vluchten die worden geannuleerd vanwege slecht weer kunnen niet worden gecompenseerd. Er moet echter worden bevestigd dat dit absoluut slechte weersomstandigheden zijn. Luchtvaartmaatschappijen kunnen een beroep doen op slecht weer of andere uitzonderlijke omstandigheden om zichzelf te bevrijden van het aanbieden van compensatie om het ongemak voor hun passagiers te compenseren.

Overbooking

Tegenwoordig is het kopen van een vliegticket niet voldoende om een zitplaats aan boord te garanderen. Op de dag van vertrek, terwijl ze doorverwijzen naar de gate, ontdekken sommige passagiers dat hun stoelen zijn verkocht aan andere reizigers! Maar hoe kon het worden gedaan?

Om te voorkomen dat ze met lege stoelen opstijgen, verkopen luchtvaartmaatschappijen bepaalde stoelen door terwijl ze wachten tot bepaalde passagiers niet in staat zijn om hun vliegtuig te halen, vooral als het een aansluitende vlucht is. Maar omdat de berekeningen niet altijd correct kunnen zijn, kunnen alle passagiers die in het bezit zijn van een vliegticket van Dubrovnik Airline op de luchthaven aanwezig zijn op de dag van vertrek, wat leidt tot overboeking.

Vlucht gemist

Een aansluitende vlucht is een verbinding die uit twee of zelfs drie routes bestaat. Passagiers die vluchten boeken met tussenstops (met meerdere tickets) lopen het risico om onnodig op hun bestemming aan te komen. Een kleine vertraging bij vertrek vanaf hun eerste luchthaven kan hen verbieden verbinding te maken.

Passagiers die getroffen zijn door dergelijk ongemak als gevolg van Widerøe hebben het recht om schadevergoeding te vragen.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *