Claim schadevergoeding voor uw letsel bij WOW Air

Wow Air verbindt momenteel zijn IJslandse hub Keflavík met veertig bestemmingen, waaronder twintig luchthavens in Europa. De IJslandse luchtvaartmaatschappij breidt zich ook uit naar Aziatische en Noord-Amerikaanse bestemmingen, met een vloot van twintig vliegtuigen.

Juridische experts komen tussen om uw conflict beter te beheren en op te lossen

Zelfs als u er zeker van bent dat u recht hebt op een vergoeding, weten de luchtvaartmaatschappijen hoe ze kunnen ontsnappen aan de verplichting om de vergoeding te betalen die zij u verschuldigd zijn. Het verdient daarom de voorkeur dat uw dossier aan een juridisch expert wordt toevertrouwd.

Van het ontwerp van de zaak tot de aanwezigheid in de rechtbank, online advocaten kunnen alles regelen. Vertrouw op hen om ervoor te zorgen dat u uw vergoeding krijgt en tegelijkertijd uw gemoedsrust te waarborgen.

De koerier uit IJsland is u een vergoeding verschuldigd? Ontdek het bedrag:

Ontvang minimaal 250 euro om de schade veroorzaakt door WOW Air te herstellen

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Vanwege de vertraging in uw vlucht kan uw reisschema volledig worden gewijzigd.

Werd u vertraagd door Wow Air en wilt u dat uw zaak wordt opgelost? Het claimen van compensatie lijkt de enige manier om je woede te verminderen. De luchtvaartmaatschappij moet reageren op uw verzoek om schadevergoeding, tenzij zij heeft kunnen aantonen dat zij niet verantwoordelijk is voor het ongemak dat resulteert in de vertraging van de handicapping-vlucht.

Geannuleerde vlucht

Een Wow Air-vlucht geannuleerd vanwege een fout die niet werd ontdekt en opgemerkt door onderhoudstechnici tot enkele minuten voordat het vliegtuig toestemming kreeg om op het landingsbaan van de luchthaven te vliegen? Jammer voor passagiers die vijf, zes, zeven of meer uur op de luchthaven vastzitten. Passagiers worden soms gedwongen om op de luchthaven te slapen, ze verliezen geduld, ...

Geannuleerde passagiers hebben geen mogelijkheid om wraak te nemen, maar ze kunnen nog steeds profiteren van een regeling die hen recht geeft op een geldelijke vergoeding. Het bedrag dat ze kunnen krijgen, kan soms een groot deel van hun reservering compenseren. Annuleringen van vluchten kunnen morele vooroordelen veroorzaken, maar kunnen op hun beurt hun reiskosten helpen verlagen.

Overbooking

Een oververkochte Wow Air-vlucht? Dit is niet te wijten aan een valse waardering van het verkoopsysteem van vliegtickets, zoals sommigen geloven. De bedrijven boeken overboeking om hun inkomsten te vergroten door te profiteren van de afwezigheid van bepaalde passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen verwachten dat passagiers niet aan boord gaan door hun databases te gebruiken.

Het is echter bijna onmogelijk om elke keer te anticiperen op het aantal reizigers dat niet aanwezig zal zijn op de dag van vertrek, daarom kan de vlucht overboekt zijn.

Vlucht gemist

20 of dertig minuten na uw geplande aankomsttijd op uw transitluchthaven aankomen? De passagier heeft niet genoeg tijd om zijn incheck- en bagagecontroleprocedures te voltooien. Hij kan daarom zijn tweede affaire missen.

Gemiste verbindingen openen het recht op compensatie. Het moet nog worden gecontroleerd of de vertraging die op het eerste deel van de vlucht wordt weergegeven niet te wijten was aan overmacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code